Ανακαινίστε και ταυτόχρονα αναβαθμίστε την ενεργειακή κλάση του σπιτιού σας και ανεβάστε την αξία του. Ομορφύνετε εσωτερικά και εξωτερικά το σπίτι σας, με ποικιλία νέων προϊόντων που έχουμε να σας προτείνουμε. Στόχος μας, οι πελάτες μας να είναι πλήρως ικανοποιημένοι και το αποτέλεσμα της δουλειάς μας εφάμιλλο της επιθυμίας τους. Απελευθερωθείτε από το άσκοπο κόστος της ενέργειας, με θερμομονώσεις όλων των εταιρειών της αγοράς. Παρακολουθούμε διαρκώς σεμινάρια, και ερχόμαστε πάντα σε επαφή με όλες τις εταιρείες παραγωγής και εμπορίας νέων καινοτόμων συστημάτων θερμομόνωσης. Έχουμε λύση για κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με το νέο ή παλιό σας ακίνητο. Συμμετέχουμε στο πρόγραμμα επιδότησης του Υπουργείου Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής.

Επιπλέον διαθέτουμε ειδικά μηχανήματα κοπής τοίχων και μπετού, αποφεύγοντας ανεπιθύμητους κραδασμούς. Και μην ξεχνάτε ότι με κάθε θερμοπρόσοψη ο χρωματισμός ενσωματώνεται στην τελευταία στρώση σοβά, μέσα από ένα πλούσιο χρωματολόγιο, και εσείς εξοικονομείτε χρήματα, καθώς επίσης παίρνετε και γραπτή εγγύηση εφ’ όρου ζωής*.

*Αφορά το προϊόν της TEKTO

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.